uutiset

Tatuoinnit ja tekniikka

Tatuoinnit ja tekniikka – innovatiiviset tatuointiratkaisut

Kuten tiedätte, innovaatiolle ei ole esteitä tai kieltoja. Nykyaikaisen teknologian kädestä pitäen ne avaavat kaikki ovet, laajentavat tehokkuutta, “pakottavat” hyödyttämään ihmisiä monin tavoin tietyllä taidealueella – tatuointi.

Jos aikaisempia kuvia käytettiin yksinomaan sisäisen maailman paljastamiseen symboleiden avulla tai antaakseen käsityksen henkilön asemasta tiettyjen sosiaalisten kerrosten joukossa, nyt vallitsee luonnollinen pragmatismi, koska tatuoinnista on tullut digitaalinen.

Innovatiiviset suunnat tatuoinnissa 1

Kuvassa on esimerkki hybridi -tatuoinnin ja älypuhelimen työstä ihmisen elintoiminnan indikaattoreiden määrittämiseksi.

Yksi sovellusten lupaavista alueista on älypuhelimen lukituksen avaaminen ainutlaatuisella avaintarralla – vivalnk. Kuva havaitaan langattomalla NFC -tekniikalla ilman kameraa. Laite kiinnitetään yksinkertaisesti tatuointiin. Epätavallinen mekanismi lukon avaamiseksi kestää alle sekunnin. Tatuointinäppäimen ainoa haitta on vaihdettava viiden päivän välein, joten valmistaja ehdottaa 10 kappaleen sarjojen ostamista..

Epidermal Electronics -projektin kehittäjät asettivat tatuointiin aivan toisen teknologisen merkityksen. Digitaalisen kuvan päätehtävä iholla on välittää tietoa terveydentilasta: pulssi, paine, hengitys ja joitain muita biometrisiä tietoja. Älypuhelin lukee ja tunnistaa ne. Täytäntöönpanon ja parantamisen näkymät ovat täällä ilmeiset..

Innovatiiviset suunnat tatuoinnissa 2

Tulevaisuuden futuristinen tatuointitekniikka

QR -koodit voidaan myös lukea nopeasti, ja niitä voidaan pitää salattujen henkilötietojen tatuoinneina. Tämän tatuointitaiteen alueen massiivista innostusta edistivät laitteiden valmistajat, joissa on sisäänrakennettu tunnistustekniikka. 2D -kuvaa käytetään perinteisellä tavalla. Sen päätehtävä koskee täysin eri tasoa, nimittäin kykyä jakaa staattisia tietoja erityisesti itsestäsi ja maailmasta yleensä..

Tavanomainen käsitys tatuointien ja symbolismin merkityksestä on siten vähitellen menettämässä merkitystään. Taiteesta tulee tekninen ja käytännöllinen.