uutiset

Tatuointi auttaa sinua saamaan työpaikan

Täältä opit kuinka tatuointi auttaa sinua saamaan töitä, viimeaikaisista tutkimuksista ja niiden tuloksista..

Tatuointi auttaa sinua saamaan työpaikan

Tatuointi auttaa sinua saamaan uuden tutkimuksen työn tulokset - kuva 1

Tulet tietysti yllättymään, mutta itse asiassa ketään ei kiinnosta, onko sinulla tatuointi vai ei..

Chloe Metzger

11. elokuuta 2018

“En olisi ikinä palkannut työntekijää, jolla on tällainen tatuointi”, – näin isäni (hän ​​on vanhan koulun mies) tapasi sanoa, kun hän näki jossain ihmisiä, joilla oli body art. Ja kaikki siksi, että hänelle, ja olen varma, että monille vanhemmille tatuoinnit näyttävät tekevän sinusta epäammattimaisen, kouluttamattoman ja vammaisen henkilön, ja kaikki muut stereotypiat, jotka yhteiskunta katsoi tatuoituille ihmisille, kunnes tatuoituja ihmisiä pidettiin erittäin viileinä.

Kuitenkin tämän uuden tutkimuksen tulokset osoittavat päinvastaisen, että vanhemmat kaikkialla maailmassa, myös isäni, ovat täysin väärässä tässä asiassa. Paitsi, että työnantajat ovat nyt välinpitämättömiä tatuoinnin läsnäolosta työntekijällä, ja joissakin tapauksissa tatuointi voi jopa auttaa henkilöä saamaan töitä..

Odota kuinka tämä on mahdollista?

Miamin yliopiston ja Länsi -Australian yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijat ovat asettaneet tehtävänsä tutkia, vaikuttavatko tatuoinnit todella työllisyyteen niin kuin me kaikki ajattelemme. Huolimatta siitä, että Yhdysvalloissa neljäkymmentä prosenttia tuhatvuotisesta sukupolvesta on vähintään yhden tatuoinnin. Amerikkalainen tutkimusorganisaatio Pew Research Center on julkaissut tutkimuksensa tulokset, joiden mukaan seitsemänkymmentäkaksi prosenttia vastaajista sanoo piilottavansa tatuointinsa vaatteidensa alle. Niinpä Miamin yliopiston ja Länsi -Australian yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijat selvittävät, kuinka kaikki samat tatuoinnit vaikuttavat tatuoitujen työllisyyteen. Tutkimuksen aikana tutkijat pystyivät kuitenkin tekemään tutkimuksen vain niiden ihmisten joukossa, joilla on näkyviä tatuointeja, yhteensä noin 2200 vastaajaa haastateltiin eri puolilla maata..

Tatuointi auttaa sinua saamaan uuden tutkimuksen työn tulokset - kuva 2

Vastaa nyt vain rehellisesti: Onko sinulla tatuointi vai ei??

Kyllä – ainakin yksi on Ei, ei, pelkäsin aina tehdä sitä

Saatujen tulosten mukaan tatuoidun työntekijän saaminen ei vaikuttanut työnantajaan millään tavalla, ja joissakin tapauksissa se jopa vaikutti siihen, että tatuoitu henkilö sai työpaikan. ”Tilastot osoittavat paitsi, että Yhdysvalloissa tatuoitujen työntekijöiden keskipalkka ja vuosipalkka ovat samat kuin tatuoimattomien työntekijöiden (katso tutkimustulokset), mutta myös tatuoiduilla ihmisillä on yhtäläiset mahdollisuudet. mahdollisuudet saada työtä ja joissakin tapauksissa jopa hieman enemmän “.

Kyllä, kyllä, lähetä tämä kiireesti hauskan “keskisormen” hymiön kanssa jokaiselle tuntemallesi tylsälle henkilölle, jollekin, joka tekopyhästi hyväksyy jonkun toisen “uhkaavan” käyttäytymisen. “Pitkäaikaiset stereotyypit, jotka liittyvät henkilön tatuointiin ja erityisesti ne, jotka ovat näkyvissä, voivat hämärtyä ajan myötä, etenkin nuorten keskuudessa, jotka pitävät kehon taidetta luonnollisena ja yleisenä ilmaisumuotona”, sanoi pääkirjailija Michael French lehdistötiedotteessa. ..

Joten jos olet lykännyt tatuointisalonkiin menoa saadaksesi tämän söpön, rakastettavan tatuoinnin, koska pelkäät, että yhteiskunta tuomitsee sinut, saattaa olla vihdoin aika harkita sitä uudelleen. Ehkä odota hetki, jolloin tatuointi paranee, ja kerro sitten siitä vanhemmille.

Valmistaja: yulianka0402 (Yurchenko Yulia Vitalievna)