uutiset

Tatuointi, joka aiheutti naurun lisäksi myös tuomion – “Kmart” -logo tatuoinnissa

Facebookin käyttäjät pilkkasivat tyttöä siitä, että hän oli julkaissut valokuvan uudesta nilkkatatuoinnistaan, jossa oli teksti “Kmart”. Hän on varma, ettei tule “katumaan” uutta tatuointiaan, mutta kaikki eivät uskoneet siihen..

Tatuointi, joka aiheutti paitsi naurua myös tuomion - Kmart -logo tatuoinnissa - kuva 1

Tatuointi, joka aiheutti paitsi naurua myös tuomion – Kmart -logo tatuoinnissa – kuva 1

Tatuointi, joka aiheutti naurun lisäksi myös tuomion – “Kmart” -logo tatuoinnissa – tosiasiat

Tyttö on ilmeisesti niin pakkomielle tästä kauppaketjusta, että hän päätti näyttää rakkautensa mahdollisimman “pysyvällä” tavalla. Mikä on hänen tatuointinsa, kysytkö? Kmart -logo tietysti. Paras tapa sanoa, että olet kiitollinen myymälälle, on laittaa myymälän logo kehoosi, joka tietysti pysyy siellä ikuisesti..

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että hän ei välitä siitä, mitä ihmiset ajattelevat uudesta tatuoinnistaan. Tärkeintä on, että hän on onnellinen eikä varmasti tule katumaan häntä. Tyttö kirjoitti tästä useammin kuin kerran..

”Ihmiset pommittivat minua kirjaimellisesti kysymyksillään ja Facebook -viesteillään, kun lähetin kuvan tatuoinnistani, enimmäkseen negatiivisia kommentteja. Mutta se tapahtui, enkä tule koskaan katumaan, että päätin tästä “, – kirjoittaa tyttö.

“Itse asiassa tämän tatuoinnin takana on hyvin yleinen tarina. Riippuvuuteni Kmart -verkosta alkoi varhaislapsuudessa. Muistan kuinka usein menin tähän kauppaan lastenhoitajan kanssa, ja voisimme pysyä siellä tuntikausia. Lapsenhoitajan ansiosta rakastin todennäköisesti siellä käymistä niin paljon. Kun olimme ostaneet tarvittavat tavarat ja tuotteet kaupasta, ruokailimme siellä kahvilassa. Ruoka oli hienoa, muistan sen nyt. Ne olivat hyviä aikoja. “.

“Rakastan edelleen tätä kauppaa ja käyn siellä melko usein. Rehellisesti sanottuna käyn siellä jopa useammin kuin lapsena, koska kukaan ei voi pidätellä minua entisellä tavalla. “.

Tyttö kertoi kuulleensa usein, ettei hän saisi tällaista tatuointia elämässään, koska se on typerää ja lapsellista, mutta hän osoitti päinvastoin. Tämä ei kuitenkaan ole kaikki. On käynyt ilmi, että tatuointi ei ole edes valmis, ja tyttö aikoo lisätä sanoja tähän kirjoitukseen. Tuloksena pitäisi olla “Kmart addikti”, joka tarkoittaa “pakkomielle Kmart -verkkoa”. Tämä todellakin vahvistaa hänen uutta asemaansa Kmart -myymälän parhaana fanina, niin naurettavalta kuin se kuulostaakin. Lisäksi tyttö itse ymmärtää, että hänen kiintymyksensä kauppaan voi tuntua oudolta, mutta hän ei halua eikä aio piilottaa sitä..

”Minulle sanottiin todella monta kertaa, että en uskalla tehdä tätä, ja olin todella peloissani. Olin koko vuoden huolissani siitä, että ihmiset sanoisivat minusta epämiellyttäviä asioita ja osoittavat sormella minua, mutta voitin pelkoni ja olen hirveän onnellinen siitä. ” Ehkä tämä tatuointi auttoi häntä löytämään itsensä ja luottamaan itseensä..

“Toiset katsovat minua ja sanovat, että olen menettänyt mieleni, mutta jatkan hymyillen ja sanon:” mutta voisin. ” Tällä tatuoinnilla tyttö halusi näyttää ihmisille, että on normaalia ilmaista tunteitaan ja tunteitaan millään tavalla. Hän ei saavuttanut haluamaansa, mutta löysi harmonian itsensä kanssa, ja hänelle se osoittautui tärkeämmäksi.

Kuten hän odotti, ihmiset eivät antaneet hänelle mitään tukea. Päinvastoin, he nauroivat, kirjoittivat rumia asioita ja jopa nöyryyttivät tyttöä. Yksi käyttäjä kutsui tätä “täydelliseksi hölynpölyksi” ja tämä on vain yksi monista kommenteista. “Hän ansaitsee sellaisen nöyryytyksen kuin hän saa”, “miten tämä voi tulla mieleen?” Huomio “,” tämä ei ole pakkomielle, se on sairaus. ” Näin Facebook -käyttäjät reagoivat.

Tyttö kuitenkin lopetti tällaisten viestien lukemisen ja alkoi nauttia täysin tatuoinnistaan, josta hän ei voi nyt ottaa silmiään pois..

Kuvia hymyilevistä tatuoinneista – kokoelma 25.6.2019 (196 kuvaa):

 

Katso video:

Valmistaja: yanasushilkina (Sushilkina Yana Vladimirovna)