uutiset

Uusi tulostin väliaikaisen tatuoinnin siirtämiseen kehossa Prinker S + – 270 dollaria

Materiaalista opit uusimmasta vartalon väliaikainen tatuointitulostin – Prinker S, joka on jo ostettavissa tänään ja voi muuttaa ajatuksesi tilapäisestä tatuoinnista.

Uusi Prinker S + väliaikainen väliaikainen tatuointisiirtotulostin – 270 dollaria – tosiasiat

Tämä materiaali valmistettiin CES 2020 -tapahtumassa saadun tiedon ansiosta, jossa yhdessä näyttelypaviljonista kaikki kutsuttiin suunnittelemaan väliaikainen tatuointi Prinker S: n avulla.

Osana näyttelyä yritys Prinker, joka kehittää ja luo väliaikaisten tatuointien levityslaitteita, esitteli pienen mustan laatikon (näet sen valokuvassa), joka muistuttaa tavallista kannettavaa gadgetia, kuten irrotettavaa levyä tietojen tallentamiseen – Prinker S, joka maksaa noin 270 ja on täydellinen väliaikainen tatuointilaite.

Laite toimii vaihdettavilla patruunoilla, joista jokainen kehittäjien mukaan pystyy levittämään runkoon jopa 1000 piirustusta. Omistajalla on mahdollisuus asentaa joko musta patruuna – 99 dollaria tai värikasetti – 149 dollaria.

Laite toimii erittäin ystävällisesti ja yksinkertaisesti – jopa lapsi voi käsitellä sitä. Älypuhelimeesi asennetun sovelluksen avulla voit valita tatuoinnin mallin olemassa olevista tai luoda oman – sovellus sallii sen. Aktivoi seuraavaksi laite yhdessä kiilassa ja aloita väliaikaisen tatuointikuvion siirtäminen vartaloon.

Kuvassa näet tosielämän esimerkin siitä, kuinka tämä väliaikainen tatuointitulostin selviytyy yksinkertaisten väliaikaisten tatuointimallien siirtämisestä ranteeseen..

Ennen kuin siirrät tulostinta sen kehon alueen päälle, jonka päätät käyttää tatuoinnilla, suihkuta ilmapallosta erityistä nestettä ja siirrä sitten tulostin väliaikaiseen tatuointiin tämän alueen päälle. Kaikki tapahtuu hyvin nopeasti, muutamassa sekunnissa.

Katso video:

https: /// wp-content/uploads/2020/01/Video- ja esimerkki tulostimesta välittömään tulostamiseen- väliaikainen-tatu-Prinker-for –_. mp4