uutiset

Yhdysvaltalaiset tutkijat havaitsivat, että tatuoinnit aiheuttavat ihosyöpää

Yhdysvaltojen tutkijat ovat havainneet, että tatuoinnista tulee ihosyövän ja sitten ihmisen kuoleman syy tähän tautiin. Tutkimusten ansiosta havaittiin, että mitä suurempi henkilöllä on alue, jolle tatuoinnit tehtiin, sitä todennäköisemmin hän kohtaa tämän taudin..

Kukaan ei voi väittää, että tatuoinnit ovat täysin turvallisia keholle. Kun muste pistetään ihon alle, sitä voidaan täydentää AIDS- ja hepatiitti -tartunnan saamiseksi.

Yhdysvaltalaiset tutkijat havaitsivat, että tatuoinnit aiheuttavat ihosyöpää - kuva 1

Yhdysvaltalaiset tutkijat havaitsivat, että tatuoinnit aiheuttavat ihosyöpää – kuva 1

Tatuointeihin käytetty muste on syyllinen. Ne sisältävät myrkyllisiä elementtejä, jotka voivat paitsi johtaa ihosyöpään, myös lisäksi aiheuttaa erittäin suuren määrän erilaisia ​​terveysongelmia. Sinistä mustetta käyttäviä tatuointeja pidetään erityisen myrkyllisinä. Koostumus sisältää paljon alumiinia ja kobolttia. Punainen tatuointimuste sisältää elohopeasulfidia. Värilliset tatuoinnit, joissa käytetään eri musteita, voivat sisältää kromia, nikkeliä, lyijyä, kadmiumia ja muita raskasmetalleja..

Ihotautilääkäri ja tutkimuksen tekijä Jane Root väittää, että kaikki tatuointihenkilöt eivät saa ihosyöpää. Mutta taudin kehittymisen riski kasvaa varmasti useita kertoja..

Ei ole suositeltavaa ottaa tatuointeja ihmisille, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä..

Ihotautilääkäri sanoo myös, että monet tatuoijat käyttävät arseenia ylimääräisenä kipulääkkeenä. Sillä on sivuvaikutus ihon nopeamman ikääntymisen muodossa. Nuoret eivät ajattele, miten tämä voi olla vaarallista. Lisäksi on vaarallista, jos muste menee syvälle, se voi vahingoittaa lihaksia tai jopa johtaa ihoinfektioon..

Tilastot kertovat, että kymmenestä ihmisestä kahdeksalle voi kehittyä ihosyöpä. Jopa ryhmän sisällä on alaryhmiä ihmisiä, jotka ovat suuremmassa vaarassa..

Riski kasvaa erityisesti, jos tatuointi tehtiin myyrälle. Ei myöskään ole suositeltavaa ottaa tatuointia paikoissa, joissa on rintalastan hermoja. Lisäksi et voi ottaa tatuointeja allergikoille ja riippumatta siitä, mihin henkilö on allerginen.

Valmistaja: julia0891 (Osadchaya Yulia Petrovna)