Wellness & Spa

Ενσωμάτωση υδρομασάζ στον κήπο: χρήσιμες συμβουλές και ιδέες σχεδιασμού για το δικό σας σπα!

Όλοι θέλουμε ένα ήσυχο καταφύγιο όπου μπορούμε να ξεκουραστούμε μετά από μια κουραστική μέρα και να αφήσουμε το άγχος να φύγει. Καθισμένος στο απαλά αναβλύζον νερό του δικού σας υδρομασάζ στον κήπο και απολαμβάνοντας την όμορφη θέα με ένα ποτήρι κρασί – δεν ακούγεται υπέροχο; Το δικό σας σπα είναι μια μίνι πολυτέλεια που ομορφαίνει τον εξωτερικό χώρο και τον μετατρέπει σε μια μικρή όαση ηρεμίας και χαλάρωσης. Κάθε μέρα μοιάζει με διακοπές και δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι. Αν παίζετε με την ιδέα της ενσωμάτωσης ενός υδρομασάζ στον κήπο και θέλετε να το βάλετε στο προσκήνιο, θα βρείτε πολλές πρακτικές συμβουλές και ιδέες σχεδιασμού μαζί μας.

Τζακούζι στον κήπο Συμβουλές στέγης Τάσεις του κήπου Έπιπλα

Είτε είναι οβάλ, τετράγωνα, μεγάλα ή μικρά – οι υπαίθριες υδρομασάζ είναι τώρα διαθέσιμες σε όλα τα πιθανά μεγέθη και σχήματα. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε πόσο χώρο έχετε και πού θέλετε να τον ενσωματώσετε ως προς την αισθητική και τη λειτουργία. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη επένδυση, θα ήταν λογικό να επιλέξουμε ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας. Οι δίνες από “AWT” Για παράδειγμα, κατασκευάζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υλικά για να σας εγγυηθούν χρόνια απόλαυσης.

Ενσωμάτωση υδρομασάζ στον κήπο – πώς να βρείτε το σωστό μέρος

Το Whirlpool στον κήπο ενσωματώνει τις τάσεις του σχεδιασμού του κήπου στον κήπο της πισίνας

Για να μην εμποδίσει τίποτα το όνειρό σας για το δικό σας σπα στον κήπο, θα πρέπει πρώτα να βρείτε το σωστό μέρος για το υδρομασάζ. Το κλειδί για τη δημιουργία της τέλειας όασης είναι η βελτιστοποίηση της περιοχής. Μια εξαιρετική επιλογή είναι να τοποθετήσετε το υδρομασάζ σε σταθερή βάση και κοντά στο σπίτι και τις συνδέσεις νερού και ηλεκτρικού.

Σχεδιάστε ένα υδρομασάζ στον κήπο Συμβουλές σχεδιασμού κήπου Τάσεις του κήπου

Έτσι ώστε ο χρόνος στο δικό σας υδρομασάζ στον κήπο να γίνει μια πραγματική εμπειρία ευεξίας, μια όμορφη θέα δεν πρέπει φυσικά να λείπει. Έχετε περισσότερο διαθέσιμο χώρο? Ένα μεγάλο σπα κολύμβησης με κάθε είδους έξτρα θα ήταν το τέλειο σημείο εστίασης του κήπου σας και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προγραμματίσετε δροσερά πάρτι στην πισίνα με φίλους ή χαλαρές οικογενειακές βραδιές οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Ποιος σχεδιασμός δαπέδου ταιριάζει καλύτερα σε αυτό?

Το Whirlpool στον κήπο απεικονίζει ξύλινα δάπεδα συμβουλές σχεδιασμού κήπου

Πριν ενσωματώσετε το υδρομασάζ στον κήπο, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πού θέλετε να το τοποθετήσετε και να προετοιμάσετε το χώρο ανάλογα. Η υπόγεια επιφάνεια στην οποία πρέπει να σταθεί η υδρομασάζ πρέπει να είναι στο επίπεδο του εδάφους και να συμπιέζεται ελάχιστα. Ακριβώς όπως στο σπίτι, το σωστό δάπεδο δίνει επίσης τον τόνο σε εξωτερικούς χώρους και πρέπει να αντικατοπτρίζει το δικό σας γούστο και στυλ. Ανάλογα με το αν έχετε επιλέξει μοντέλο επίγειου ή επιπέδου, ορισμένες επενδύσεις δαπέδου είναι πιο κατάλληλες από άλλες. Ενώ οι πλάκες από σκυρόδεμα φαίνονται μοντέρνες, το ξύλο δημιουργεί μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι μια άλλη γρήγορη και φθηνότερη εναλλακτική λύση. Τα υδρομασάζ που είναι ενσωματωμένα στο πάτωμα φαίνονται όμορφα και διακριτικά και μπορούν να ενσωματωθούν αρμονικά στη συνολική ιδέα. Ωστόσο, κατά τον προγραμματισμό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στον τεχνικό χώρο δεν αποκλείεται και παραμένει ελεύθερα προσβάσιμη.

Τα φυτά και οι οθόνες απορρήτου συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα και παρέχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα

Υδρομασάζ στον κήπο Τάσεις τάσεων επίπλων κήπου

Είτε ένας φράκτης, ένας φράχτης ή ένας τοίχος από φυσική πέτρα – μια κατάλληλη οθόνη απορρήτου εξασφαλίζει περισσότερη ιδιωτικότητα και σας επιτρέπει να ξεχάσετε εντελώς τον κόσμο γύρω σας, ενώ τελειώνετε τη μέρα σας στη δική σας δίνη στον κήπο. Με εξωτικό σκληρό ξύλο δημιουργείτε μια ζεστή ατμόσφαιρα που μοιάζει με σπα, ενώ η πέτρα δίνει στον εξωτερικό χώρο μια μοντέρνα και πολυτελή εμφάνιση. Τα δέντρα και τα μεγάλα φυτά ως οθόνες απορρήτου συνδυάζουν άνεση και σχεδιασμό σε ένα και δημιουργούν μια αίσθηση ζεν. Οι πέργκολες και τα περίπτερα θα ήταν επίσης μια ελκυστική προσθήκη για την ενίσχυση ολόκληρης της περιοχής. Όχι μόνο εμποδίζουν τους περίεργους γείτονες να κοιτάξουν, αλλά και σας προστατεύουν από τις ισχυρές και βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Ενσωμάτωση τζακούζι στον κήπο Συμβουλές για τον σχεδιασμό του κήπου Αγοράζοντας τάσεις στον κήπο με τζακούζι